Wonderboek (Geopende verpakking)

73,00 50,99

Excl. BTW: €42,14

Excl. BTW:
€42,14
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
999-WNB01
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
999 Games

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
LET OP! Het betreft een exemplaar waarbij het cellofaan verwijderd is om de doos te kunnen openen, is 100% compleet en ongebruikt.

Ga op avontuur in een pop-up-bordspel! Wonderboek is een coöperatief spel, waarin de spelers de rollen aannemen van vier verschillende helden. Deze helden beleven avonturen in het magische land Oniria, dat alleen toegankelijk is via het Wonderboek. In zes hoofdstukken ontdek je alle geheimen van Oniria en neem je het op tegen de gevaarlijke Wyrms. Zodra je het boek van het spel openslaat, springt letterlijk het speelbord als een pop-up open. Tijdens het spel kom je steeds meer vernuftige pop-ups en andere effecten tegen, wat leidt tot een unieke bordspelervaring. De zes verschillende hoofdstukken vormen samen een langere campagne, die dankzij de verschillende helden en de vele geheimen goed herspeelbaar is. Naast het in het oog springende pop-up-boek is Wonderboek voorzien van mooie, cartoonachtige artwork en prachtige miniaturen.

LET OP! Het betreft een exemplaar waarbij het cellofaan verwijderd is om de doos te kunnen openen, is 100% compleet en ongebruikt.

Leeftijd: 10+
Spelers: 1-4
Speelduur: 90 min
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder