Tantrix Game Pack Pocket

18,99

Excl. BTW: €15,69

Excl. BTW:
€15,69
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
TAN-PTGP05
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Tantrix Holland B.V.

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

28 Discovery spellen  
Hiervoor gebruik je de eerste 30 stenen van Game Pack. (gelijk aan 3 - los verkrijgbare - Discovery sets in de originele uitvoering met grotere speelstenen)

Op de stenen staan lijnen in de kleuren rood, groen, blauw en geel. Geen steen is hetzelfde.       Je kunt hiermee spellen voor één speler oplossen, maar ook met 2-4 spelers het spannende Tantrix® strategiespel spelen. 

Geluk en vooral vaardigheid spelen een rol. Juist deze combinatie heeft Tantrix® zo populair gemaakt. Bij het ontdekken van Tantrix® treed je bovendien de ruimtelijke wereld van caleidoscopische kleuren binnen. 

Kinderen
De Tantrix® stenen zullen door kinderen spontaan worden gepakt waarbij ze problemen leren oplossen, patronen leren herkennen en het vermogen tot sorteren aanleren. 
Het jonge kind zal de stenen tegen elkaar aanleggen en proberen de kleuren te laten passen.Oudere kinderen herkennen de verschillende vormen van de gekleurde lijnen en zullen proberen een doorgaande lijn of lus te maken. Vanaf 4 jaar kunnen ze al eenvoudige spellen oplossen en vanaf 6 jaar kunnen ze het Tantrix® spel samen met anderen spelen. 

Volwassenen 
Volwassenen die denken dat het eenvoudig is, komen er snel achter dat het hier om een echte breinbreker gaat. Zo spreekt NRC-Handelsbladover Tantrix® als "een klein wondertje. Geen van de 56 stenen is hetzelfde, en al puzzelend krijgen we diepe bewondering voor de maker".

Hoewel de spelregels eenvoudig zijn, is dit niet zo maar een geluksspel! De combinatie van strategisch denken en geluk hebben maakt Tantrix® tot één van 's werelds meest fascinerende spellen.

WAARSCHUWING !
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen 


Lichtgewicht versie Game Pack 
(kleinere stenen - gewicht 120 gram).

Leeftijd: 6+
Spelers: 1-6
Speelduur: 30 min

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder