Stapelstad

38,99

Excl. BTW: €32,22

Excl. BTW:
€32,22
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
WGG2413
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
White Goblin Games

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

In Sunrise Lane ben je een aannemer die een woonwijk gaat bouwen. Je probeert de beste stukken grond uit te kiezen waarop je huizen kunt bouwen. 

Het speelbord bestaat uit een raster van velden waarop verschillende waardes van 1 tot 5 staan in een bepaalde kleur. Tijdens een beurt neem je 2 gekleurde kaarten van de trekstapel en voeg je deze toe aan je hand (met een limiet van 5 handkaarten) of je legt kaarten af om een gebouw/gebouwen op een veld met de overeenkomende kleur van de kaart te bouwen waarna je 1 nieuwe kaart pakt. 

Als je een gebouw bouwt, moet je dit aangrenzend aan een reeds bestaand gebouw bouwen en 1 of meer kaarten afleggen van de kleur die overeenkomt met het veld waarop je wilt bouwen. Je kunt maximaal 5 kaarten spelen. Voor elke kaart die je speelt, mag je 1 gebouw op het veld bouwen. Vervolgens ontvang je een aantal punten gelijk aan het aantal stippen op het veld, vermenigvuldigd met het aantal gebouwen dat je hebt gebouwd. Je kunt tijdens een beurt meerdere gebouwen bouwen.

Leeftijd: 8+
Spelers: 2-4
Speelduur: 45 min

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder