Sneaky Bastard

12,99

Excl. BTW: €10,74

Excl. BTW:
€10,74
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
999-SNB01
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
999 Games

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Je gaat een huis kopen! Maar daar heb je wel geld voor nodig. Je gaat daarom niet alleen bieden op huizen, maar ook proberen om als een sneaky bastard de opbrengst van de veiling in eigen zak te steken. In dit veilingspel ben je daarom niet alleen uit op nieuwe huizen, maar ook op het geld dat je tegenstanders voor het huis neer willen leggen. Wie de hoogste waarde aan huizen scoort, wint.

Sneaky Bastard! is een veilingspel, waarin je gaat bieden op huizen. Om aan extra geld te komen kun je echter ook met een sneaky bastard-kaart een bod plaatsen op het geld dat door je tegenspelers tijdens de veiling wordt neergelegd. Het winnende bod geeft je het huis, maar de winnende sneaky bastard krijgt het geld.
Sneaky Bastard! is een snel kaartspelletje, dat draait om strategie, interactie en tactiek. Door slim te bepalen wanneer je je sneaky bastard-kaarten inzet, kun je meer geld verkrijgen voor latere rondes. Ook moet je tactische afwegingen maken. Je hebt huizen nodig om te winnen, maar je kunt huizen ook inzetten om in volgende rondes mee te kunnen bieden.

Leeftijd: 12+
Spelers: 2-6
Speelduur: 25 min
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder