Sequence - Stacks (Pocket)

7,99

Excl. BTW: €6,60

Excl. BTW:
€6,60
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
GOL-929.798.012
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Goliath

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
"Sequence, de game zoals je die je kent, maar dan met een twist. Stapel jouw kaarten op een van de stapels en probeer een sequence te voltooien. Voor elke sequence ontvang jij een matchende gekleurde chip! Speel strategisch, gebruik jouw speciale kaarten op het juiste moment en win het spel!
Spelomschrijving Sequence Stacks
De speler die links van de deler zit, begint als eerste en het spel gaat dan naar links. Als je aan de beurt bent, kun je zoveel kaarten uit je hand spelen als mogelijk is. Om een SEQUENCE stapel te vormen, moet je een 1 kaart of joker van die kleur spelen, de stapel moet vervolgens in volgorde van 1,2,3,4,5 verder worden samengesteld.
Let op: als je aan de beurt bent, hoef je geen SEQUENCE stapel te voltooien om te kunnen spelen.

Als je niet meer kunt spelen, moet je één kaart uit je hand open voor je neerleggen en zo je eigen persoonlijke weglegstapel vormen. Na het wegleggen pak je tot vijf kaarten bij van de afneemstapel. Daarmee is je beurt voorbij. Als je vergeet tot vijf kaarten bij te pakken, moet je de volgende ronde met alleen de kaarten in je hand spelen. De rest van het spel dient de bovenste kaart van je weglegstapel als een extra kaart die je tijdens je beurt kunt spelen, net als de kaarten in je hand. Als je bovenste weglegkaart is uitgespeeld, kun je verder spelen met de volgende kaart eronder, enzovoort. Let op: Je krijgt maar één weglegstapel, dus kies je kaarten verstandig!

Als je tijdens je beurt alle vijf de kaarten in je hand kunt spelen zonder ze weg te leggen, pak je er nog vijf en speel je verder tot je geen zetten meer over hebt - leg dan weg en eindig je beurt zoals gewoonlijk. Als je een SEQUENCE stapel voltooit, worden de kaarten opzij gelegd, zodat een uit-het-spel-stapel ontstaat. Je neemt dan een SEQUENCE fiche van dezelfde kleur en legt die bij je weglegstapel. Als de afneemstapel op is, schud je de kaarten van eerder gemaakte SEQUENCE goed door elkaar en maak je en nieuwe afneemstapel.

Speciale kaarten
Je mag speciale kaarten alleen gebruiken als je aan de beurt bent (behalve de blok kaart) door ze op de uit-het-spel-stapel te leggen. Je beurt eindigt niet met het uitspelen van een speciale kaart - je moet nog steeds een kaart wegleggen naar je persoonlijke weglegstapel om je beurt te beëindigen.
Skip Card / Sla over kaart - de volgende speler wordt overgeslagen als deze kaart wordt gespeeld.
Reverse Card / Omkeer kaart - Deze kaart draait de speelrichting om. In een spel met twee spelers werkt deze kaart als een Sla over kaart.
Wild Card / Joker kaart - Deze kaarten nemen de plaats in van elk willekeurig getal, maar moeten wel gebruikt worden op de SEQUENCE stapel van dezelfde kleur.
Steal a Card / Steel een kaart - Steel de bovenste kaart van de weglegstapel van een andere speler of een kaart uit hun hand.
Steal a Chip / Steel een fiche - Gebruik deze kaart om een fiche van een andere speler te stelen. Deze kaart kan niet gebruikt worden om het spel mee te winnen.
Block Card / Blok kaart - Gebruik deze kaart op elk willekeurig moment om de SEQUENCE van een andere speler te blokkeren. Als een andere speler bijvoorbeeld een 5 kaart neerlegt, wordt door het spelen van de blok kaart de SEQUENCE onmiddelijk uitgeschakeld. De stapel wordt dan weggegooid en niemand krijgt de fiche.

Doel van het spel
Het doel van het spel is om als eerste speler een totaal van vijf Sequences (een Sequence is een rij van vijf fiches).

Leeftijd: 7+
Spelers: 2-6
Speelduur: 20 min
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder