Everdell - Newleaf

64,69

Excl. BTW: €53,46

Excl. BTW:
€53,46
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
WGG2301
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
White Goblin Games

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Breid Everdell uit met het treinstation van Newleaf! Verwelkom enthousiaste bezoekers in je stad, reis verder met treinkaarten en bouw de meest welvarende stad die Everdell ooit heeft gezien!

Elke dag komen er nieuwe boswezens met nieuwe ideeën op het treinstation van Newleaf aan! Newleaf is, als eerste officiële stad van Everdell, uitgegroeid tot een bruisende bestemming met de mooiste plekken die je kunt ontdekken. Verwelkom
enthousiaste bezoekers in je stad, plaats reserveringen, reis verder met treinkaarten en bouw de meest welvarende stad die Everdell ooit heeft gezien!

Newleaf introduceert 59 nieuwe boswezen- en gebouwkaarten die de mogelijke keuzes tijdens het spel nog meer uitbreiden. Met de nieuwe gouden bezetfiches kun je de kaarten uit Newleaf combineren met kaarten uit het basisspel en interessante
combinaties maken. Bezoekerkaarten bieden nieuwe mogelijkheden om aan het einde van het spel punten te scoren. De treinkaarten en reserveringsfiches maken de juiste beslissingen op het juiste moment nog belangrijker dan voorheen.

Bereid je voor op een geheel nieuwe beleving van Everdell die je nog vele seizoenen zal blijven verrassen. Welkom in Newleaf!

Leeftijd: 10+
Spelers: 1-4
Speelduur: 60 min
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder