Disney Villainous - The Worst Takes it All (EN)

52,49

Excl. BTW: €43,38

Excl. BTW:
€43,38
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
RAV-262953
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Ravensburger

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

In Villainous neemt elke speler de controle over een van de zes Disney-personages, elk een slechterik in een andere Disney-film. Elke speler heeft zijn eigen schurkenkaart, speeldek, spelersbord en 3D-personage.

Tijdens een beurt verplaatst de actieve speler zijn personage naar een andere locatie op zijn spelersbord, neemt een of meer van de acties die zichtbaar zijn op dat veld (vaak door kaarten uit zijn hand te spelen) en vult vervolgens zijn hand aan tot vier kaarten. Kaarten zijn bondgenoten, items, effecten, voorwaarden en (voor sommige personages) vloeken. Je moet jouw kaarten gebruiken om aan jouw unieke winstvoorwaarde te voldoen.

Met een van de acties kun je een andere speler kiezen, twee kaarten van zijn speeldek trekken en vervolgens een van die op het bord van die speler uitspelen, waarbij hij twee van de vier actievakjes op een van de locaties van die speler bedekt. Het speeldek bevat helden, items en effecten uit de film van die slechterik en met deze kaarten kunnen andere spelers die specifieke slechterik dwarszitten.

LET OP! Dit betreft een engelstalig spel

Leeftijd: 10+
Spelers: 2-6
Speelduur: 40(4 spelers)-120(6 spelers) min

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder