De Weerwolven van Wakkerdam

11,99

Excl. BTW: €9,91

Excl. BTW:
€9,91
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
ASM08-001
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Zygomatic

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Sinds kort wordt het dorp Wakkerdam opgeschrikt door Weerwolven! Elke nacht veranderen sommige inwoners van het dorp dankzij een mysterieuze oorzaak (mogelijk het broeikaseffect) in Weerwolven die gruwelijke moorden plegen. Burgers zullen zich moeten verenigen om uit te vinden wie van hen Weerwolven zijn, voordat het dorp haar laatste inwoners verliest...

Wie kent het populaire rollenspel De Weerwolven van Wakkerdam niet? Bij dit spel draait het om list en bedrog: wie zijn de Burgers in het dorp en wie zijn in het geheim de gevaarlijke Weerwolven? Een spelleider probeert een spannende sfeer tussen spelers te creëren waarbij de Weerwolven proberen elke nacht Burgers te verslinden, maar de Burgers overdag juist proberen om Weerwolven te ontmaskeren (en daarmee uit te schakelen).

Dit gloednieuwe, gereviseerde basisspel bevat 24 vierkante karakterkaarten waarmee je een spannend spel met 8-18 spelers kunt spelen. Kruip in de huid van een Gewone Burger, Weerwolf, Ziener, Jager, Heks, Dief, Cupido, Onschuldig Meisje en speel een spannend spel! Maar pas op voor de Burgemeester, want die heeft een extra stem tijdens het spel. Welke van deze karakters weet het langst te overleven om het spel te winnen?

Leeftijd: 10+
Spelers: 8-18
Speelduur: 30 min
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder