De Vloer is Lava - Kaartspel

8,99

Excl. BTW: €7,43

Excl. BTW:
€7,43
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
GOL-929.689.012
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Goliath

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
The Floor Is Lava is een kaartspel dat gebaseerd is op het bekende spel waarbij de spelers zichzelf moeten verplaatsen zonder de grond te raken. In dit kaartspel moeten spelers hun eigen stenen bouwen om niet in de lava te vallen. Tegelijkertijd moeten spelers proberen de stenen van hun tegenstanders kapot te maken om hun kansen te vergroten. De laatste speler die veilig blijft wint.

Het spel is geschikt voor alle leeftijden en kan worden gespeeld met 2 tot 6 spelers. Het spel bevat 45 kaarten en 25 plastic stenen in verschillende kleuren. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk stenen te bouwen voordat je tegenstanders je stenen vernietigen.

Het spel is eenvoudig te leren en te spelen. Elke speler begint met een hand van vijf kaarten en moet een kaart spelen om een steen te bouwen of om een steen van een tegenstander te vernietigen. Sommige kaarten hebben speciale acties, zoals het stelen van stenen van een tegenstander of het beschermen van je eigen stenen tegen vernietiging.

Met The Floor Is Lava kaartspel kunnen spelers strategisch spelen en hun kansen vergroten door de juiste kaarten op het juiste moment te spelen. Het spel biedt een leuke uitdaging voor alle leeftijden en is perfect voor gezinnen en vriendengroepen die op zoek zijn naar een nieuwe en spannende manier om tijd door te brengen.

LET OP! Dit is de Nederlandse verpakking

Leeftijd: 5+
Spelers: 2-4
Speelduur: 20 min
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder