Carcata

19,99

Excl. BTW: €16,52

Excl. BTW:
€16,52
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
376300.006
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Goliath

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Carcata is een spannend bordspel. Spelers proberen hun stam zo dicht mogelijk bij de vulkaan te krijgen om edelstenen te verzamelen en punten te scoren. Het spel is een combinatie van strategie, geluk en risico en zorgt voor een uitdagende spelervaring.

De vijf dobbelstenen zijn belangrijk. Spelers kunnen ze gebruiken om verschillende handelingen uit te voeren, zoals het verplaatsen van pionnen en het verzamelen van edelstenen. Het is aan de spelers om hun strategie te bepalen en de dobbelstenen op de juiste manier te gebruiken.

Als een speler een schildpad rolt, kan die dobbelsteen niet meer worden gebruikt en verplaatst de schildpad een stapje vooruit. Dit kan de strategie van de spelers beïnvloeden en zorgt voor extra spanning en uitdaging.

Carcata is een tactisch en competitief spel. Spelers moeten plannen en strategisch denken om hun doelen te bereiken en rekening houden met de acties van andere spelers. Het spel is gemakkelijk te leren en te spelen, maar biedt toch voldoende diepgang en uitdaging.

Het spelbord toont een vulkanisch eiland met verschillende zones en obstakels. De spelers moeten slim gebruik maken van de mogelijkheden en strategieën om hun pionnen zo dicht mogelijk bij de vulkaan te krijgen en edelstenen te verzamelen.

Leeftijd: 8+
Spelers: 2-5
Speelduur: 40 min
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder