Ballen met Stieren

10,99 7,98

Excl. BTW: €6,60

Excl. BTW:
€6,60
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
TGM-BAL-01
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
The Game Master

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Deze stieren willen maar één ding!

In het humoristische kaartspel Ballen met Stieren nemen twee voetbalcoaches het tegen elkaar op. Ze kiezen hun 'basiself', een set met speciale voetbalacties en het is gaan met die banaan! Natuurlijk moet je niet alleen rekening houden met een koeienvlaai of een scherpe tackle, want ook de scheidsrechter en de VAR hebben (bijna) alles in de gaten. Wie wint de Koeiencup?

De bal is rond. Het weiland is bezaaid met koeienvlaaien. Deze stieren zijn er helemaal klaar voor!
Twee coaches gaan tot het uiterste om de felbegeerde Koeiencup te veroveren. Met een kanonskogel of een schwalbe, een kopstoot of een sliding, een counter of de inzet van de vliegende keep. Kies uit een diversiteit aan acties. Echt alles kan, totdat de scheidsrechter of de VAR ingrijpt natuurlijk! Pas ook op voor joelende koeien langs de lijn en de Hooligans, die het spel kunnen verstoren. Ruik jij de overwinning al?

Bonuskaarten
Ballen met Stieren is een humoristisch kaartspel en bevat twee bonuskaarten voor andere spellen uit de koeienserie: de “Drag Queen” voor Stieren Versieren (TGM-STV-01) en “De 1,5 meter drinker” voor Stier zoekt Bier (TGM-SZB).

Leeftijd: 8+
Spelers: 2
Speelduur: 30 min

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder