7 Wonders (v2) (NL)

47,69

Excl. BTW: €39,41

Excl. BTW:
€39,41
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
REP01-101
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Repos Production

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Het bordspel 7 Wonders is compleet vernieuwd! Naast een visuele update bevat deze nieuwe editie ook diverse spelonderdelen die aangepast zijn. Zo is de indeling en achterzijde van de kaarten aangepast, zijn de spelregels overzichtelijker gemaakt en zijn de Wonder borden iets groter geworden. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat het spel nog beter speelbaar is en dus ook meer geschikt voor nieuwe spelers.

Doel van het spel blijft hetzelfde bij deze nieuwe editie: Leid één van de zeven grote steden tijdens de Oudheid, ontwikkel jouw stad via wetenschappelijke ontdekkingen, militaire veroveringen, commerciële overeenkomsten en prestigieuze bouwwerken en leid jouw beschaving naar de grootste welvaart!

Een spel wordt in 3 ronden gespeeld, genaamd Tijdperken, waarin je tegelijkertijd
kaarten speelt om jouw stad te ontwikkelen. Aan het einde van elk tijdperk wordt de militaire macht van de speler vergeleken met de steden van zijn twee buren (naburige steden). Na Tijdperk III bepaal je het aantal overwinningspunten van jouw stad, Wonder, militaire successen en muntenwaarde. De speler met de hoogste totaalscore wint het spel.

Leeftijd: 10+
Spelers: 3-7
Speelduur: 30 min
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder