Tiny Epic Galaxies (EN)

38,99 25,28

Excl. BTW: €20,89

Excl. BTW:
€20,89
Beschikbaarheid:
Pre-Order
Model:
GLGTEG07
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Gamelyn Games

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

In Tiny Epic Galaxies bestuurt elke speler een galactisch rijk, met als doel hun invloed uit te breiden door planeten te verwerven en hun kosmische armada te vergroten. De game draait om een ​​innovatieve combinatie van dobbelstenen. Het aantal dobbelstenen dat u rolt, wordt bepaald door de kracht van uw melkwegstelsel. Elke dobbelsteen is gegraveerd met symbolen die de verschillende acties voorstellen die je kunt ondernemen, zoals het verplaatsen van een ruimteschip, het vergroten van je cultuur of energiebronnen, of het bevorderen van je politieke of economische invloed op pas ontdekte planeten.

Spelers zullen tijdens het spel nieuwe planeten koloniseren, waardoor ze overwinningspunten verdienen en speciale vaardigheden verzamelen die ze kunnen activeren voor hun galactische rijk. Zorgvuldige besteding van middelen zorgt voor de snelste groei van je imperium, terwijl je de grootst mogelijke opbrengst van de acties die je neemt kunt ontvangen.

Zal jouw invloed voldoende zijn om de meest krachtige planeten in de melkweg te beheersen? Kun je onderweg je geheime doel bereiken? Zal jouw rijk zegevieren?

Leeftijd: 14+
Spelers: 1-5
Speelduur: 30 min

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder